NE BRINITE! SVAKA KUPNJA SADRŽAVA JAMSTVO 100% POVRATA NOVCA U ROKU 14 DANA

Svaki potrošač može bez obrazloženja u roku od 14 (četrnaest) dana podnijeti zahtjev za povrat 100% naknadu plaćene cijene, što uključuje i cijenu proizvoda i troškove dostave. 
Ljekarnik.hr prihvaća povrate robe u neoštećenom stanju bez vidljivih znakova korištenja.

Prilikom davanja zahtjeva za povrat novca, potrošač treba dostaviti:

 • puno ime i prezime, adresu, poštanski broj i mjesto boravišta
 • broj narudžbe ili broj računa
 • kopiju (sken ili fotografiju) osobne iskaznice – ako je potrošač ne želi poslati zbog zaštite osobnih podataka, jamči da su podaci dostavljeni jednaki kao i na osobnoj iskaznici
 • broj bankovnog računa (IBAN) te naziv banke
 • broj telefona

Reklamacija se dostavlja putem emaila na podrska@ljekarnik.hr ili poštom na adresu ENOTO USLUGE d.o.o. Filipovićeva 33, 10000 ZAGREB.

Iako najčepšće povrat novca traje nekoliko dana, to nije garancija. Ljekarnik.hr garantira izvršenje povrata novca u roku od 14 dana od predanog potpunog, točnog i ispravnog zahtjeva za povrat novca.

Nakon što potrošač pokrene postupak povrata novca, djelatnici web trgovine ljekarnik.hr (ENOTO USLUGE d.o.o.) će potrošača obavijestiti o primitku zahtjeva i dati daljnje upute o preuzimanju proizvoda koji se vraćaju. Proizvode preuzima ISKLJUČIVO dostavna služba Hrvatska pošta i to o trošku web trgovine ljekarnik.hr. U roku od 14 (četrnaest) radnih dana od preuzimanja proizvoda, potrošaču se vraća cjelokupan iznos na bankovni račun.

Za reklamacije i povrate potrošači se mogu javiti na podrska@ljekarnik.hr od kuda će primiti upute za nastavak postupka.

Za reklamacije i povrate potrošači se mogu javiti na Europsku platformu za internetsko rješavanje sporova na stranici https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home.howitworks

4 thoughts on “Reklamacije i povrati

 1. Ognjen kaže:

  Poštovani,
  prošlo je već 10 dana od plaćene narudžbe [Narudžba #15811] (14/03/2021) vaših artikala, a da isti još uvijek nisu isporučeni. Molim hitno očitovanje u svezi toga budući rok za povrat novca istječe za 4 dana.
  Bilo bi korektno da ste u web shopu napomenuli kako postoje problemi s isporukom u roku kao i s povratom novca od čak 14 dana pa se ne bih odlučio za kupovinu pod takvim uvjetima.
  Ne isporuka 14 dana + povrat novca 14 dana, rastegne se na mjesec dana u kojima vi držite moj novac zarobljen, a što ne postoji niti u poslovanju s trgovinama iz poludivljih, egzotičnih zemalja.
  Molim odgovor.
  Lp,
  Ognjen Lončar

 2. Vesna Tubaković kaže:

  Poštovani, ako je rok isporuke duži od 7 dana ( danas, 27.1. 2021., sam naručila ulje ), molim da mi otkažete narudžbu.
  Lijep pozdrav,
  Vesna Tubaković

 3. Ljiljana kaže:

  Poštovani

  Molila bih Vas da otkažete naruđbu broj 15286 od 04.04.2020 te izvršite povrat novca na račun sa kojeg je narudžba i plačena
  Lijepi pozdrav
  Ljiljana Šabić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.