Završite narudžbu

Proizvoda više nema na skladištu. U košaricu su dodani raspoloživi proizvodi.

Pranarom macerat mrkve (Daucus carota) BIO 50 mL

KOZMETIKA

Pranarom

Cijena:
{[{ money(variant.price) }]}
prije: {[{ money(variant.compare_at_price) }]}
Kupnjom ovog proizvoda osvajate {[{ points(variant.price,1) }]} zdravih bodova.

Rasprodano!

Novo! Poštarina je besplatna za narudžbe preko 250 kn.

Plati ovaj proizvod do 6 rata, već od {[{money(variant.price / 6)}]} mjesečno

Visoki sadržaj karotenoida sprečava oštećivanje kože izazvano UV zrakama stoga se macerat mrkve koristi prije, tijekom i nakon sunčanja, a koristan je i u anti-age kozmetici.

Bio
Oblik
ulje
biljno (bazno) ulje, macerat
Biljne vrste
Mrkva (Daucus carota), Suncokret (Helianthus annuus)
Posebna upozorenja
Za ovaj proizvod nema dodatnih upozorenja za potrošače.
Način čuvanja
Čuvati na temperaturi do 25°C. Savjetujemo da proizvod čuvate na suhom i tamnom mjestu u originalnoj ambalaži.
Rok trajanja
Ovaj proizvod se isporučuje minimalnog roka trajanja od 9 mjeseci iako su proizvodi najčešće značajno duljeg roka. Točan rok trajanja je istaknut na ambalaži. Ukoliko je rok trajanja proizvoda kraći, bit će naveden na ovom mjestu.
Mogućnost povrata
Povrat moguć u roku 14 dana bez navođenja razloga, uz 100% povrat novca.

Botanički naziv: Daucus carota

Uzgoj: biološki

Macerat korijena mrkve iznimno je bogat beta-karotenom. Pogodan je za njegu suhe, atrofirane kože kao i kože pušača. Izvrstan za njegu kože prije i nakon sunčanja. Nikad se ne koristi samostalno jer može na koži ostaviti narančaste tragove.

Macerat korijena mrkve joše je jedna od primjena ove svestrane biljke u kozmetici.

Bogat karotenoidima, koristi se prije, tijekom i nakon sunčanja, zbog visokog sadržaja karotenoida koji sprečavaju oštećivanje kože izazvano UV zrakama.

Koristi se puno i u anti‐age kozmetici.

Zanimljivo, koristi se i kao dodatak prehrani kao prirodni izvor vitamina A.

Način dobivanja: maceriranje korijena mrkve u suncokretovom ulju

Rasprodano!