Završite narudžbu

Proizvoda više nema na skladištu. U košaricu su dodani raspoloživi proizvodi.

Pranarom geranij egipatski (Pelargonium x asperum) eterično ulje

KOZMETIKA

Pranarom

Cijena:
{[{ money(variant.price) }]}
prije: {[{ money(variant.compare_at_price) }]}
Kupnjom ovog proizvoda osvajate {[{ points(variant.price,1) }]} zdravih bodova.

Rasprodano!

Novo! Poštarina je besplatna za narudžbe preko 250 kn.

Plati ovaj proizvod do 6 rata, već od {[{money(variant.price / 6)}]} mjesečno

Cijenjeno parfemsko ulje ujedno je izvrsno sredstvo za njegu svih vrsta kože, pomaže u borbi protiv gljivica te kod stresa i sezonskog umora.

Cijena proizvoda od 94.90 HRK za 10 mL do 826.90 HRK za 100 mL. Odaberite pravo pakiranje.

Biljne vrste
Geranij egipatski (Pelargonium x asperum)
Kada se koristi?
adstringentni učinak, dermatitis, ekcemi, gljivice, infekcije, protuupalno djelovanje, seboreja, tretiranje opekotina
Prikladno za korisnike
odrasle osobe, zrela dob
Posebna upozorenja
Za ovaj proizvod nema dodatnih upozorenja za potrošače.
Način čuvanja
Čuvati na temperaturi do 25°C. Savjetujemo da proizvod čuvate na suhom i tamnom mjestu u originalnoj ambalaži.
Rok trajanja
Ovaj proizvod se isporučuje minimalnog roka trajanja od 9 mjeseci iako su proizvodi najčešće značajno duljeg roka. Točan rok trajanja je istaknut na ambalaži. Ukoliko je rok trajanja proizvoda kraći, bit će naveden na ovom mjestu.
Mogućnost povrata
Povrat moguć u roku 14 dana bez navođenja razloga, uz 100% povrat novca.

Botanički naziv: Pelargonium x asperum

Glavna svojstva: Antibakterijsko djelovanje* snažan fungicid* značajan hemostatik* analgetik* protuupalno djelovanje* tonizira kožu i adstringira

Djelovanje: djeluje protiv nekih patogenih gljivica i bakterija, blagi spazmolitik, umiruje središnji živčani sustav.

Njega kože: Regulira proizvodnju sebuma, pa je koristan kod tretiranja kako suhe, tako i masne kože. Koristimo ga kod akni, proširenih kapilara, sitnih rana i krvarenja, upaljenih vena, opekotina, debele i masne kože, seboreičnog dermatitisa, vlažečih ekcema, lišajeva, za njegu kože s borama. Jakog je protugljivičnog djelovanja.

Samo nekoliko od preko 500 vrsta geranija se koristi u aromaterapiji. Uzgojen je na Madagaskaru, La Reunionu, Gvineji i Alžiru. Nježan i blag ili snažan miris nekih vrsta objašnjava njihovu čestu upotrebu u parfumeriji i kozmetologiji.

 

Indikacije: gljivične i bakterijske infekcije kože, stres, sezonski umor.

Tradicionalne indikacije:

akne, opekline, lišaj, ozljede, impetigo +++
kožne i ginekološke gljivične infekcije +++
reumatizam, artritis, tendinitis+++
krvarenje iz nosa i rana +++
hemeroidi, rosacea, flebitis+++
stres, jaka iscrpljenost, tjeskoba+++

 

+ : savjetuje se

++ & +++ : preporuča se

++++ &+++++ : jako preporučljivo

Način dobivanja: destilacija vodenom parom listova

Dio koji se destilira: listovi

Sastav: monoterpenski alkoholi (citronelol, geraniol), esteri (citronelil-formijat, geranil-formijat), aldehidi (geranial, neral)

Aromatične tvari:citronelol, geraniol

 

Ne preporuča se u prva 3 mjeseca trudnoće.

Kozmetika

Rasprodano!