Svaki korisnik može zatražiti besplatni savjet putem ove web stranice.

Odgovor kojeg šalju savjetnici iz besplatnog savjetovališta ljekarnik.hr su isključivo informativnog karaktera.

U svojoj poruci korisnik treba navesti koristiti li kakve preparate (dodatke prehrani, kozmetiku, medicinske ili dijetetske proizvode) ukoliko je pod kakvom terapijom, ukoliko ima kakvu akutnu ili kroničnu dijagnozu ili smetnje te ukoliko je u prošlosti bolovao od težih bolesti.
Posebno želimo napomenuti da komunikacija putem interneta ne može zamijeniti liječnički pregled, savjetovanje s ljekarnikom ili drugim zdravstvenim profesionalcem. Svakako bismo Vam preporučili da se za pravilnu upotrebu obratite svom liječniku ili ljekarniku koji Vam mogu postaviti dodatna pitanja (koja mi ovdje ne možemo) i u suradnji s Vama pronaći najbolje rješenje Vašeg zdravstvenog problema.

Posebno se ističe da komunikacija putem interneta ne može zamijeniti liječnički pregled, savjetovanje s ljekarnikom ili drugim zdravstvenim profesionalcem.

Preporučujemo da se za pravilnu upotrebu lijekova i medicinskih proizvoda obratite svom liječniku ili ljekarniku koji Vam mogu postaviti dodatna pitanja (koja mi putem interneta ovdje ne možemo) i u suradnji s Vama pronaći najbolje rješenje Vašeg zdravstvenog problema.

Iako odgovore na Vaša pitanja pripremaju magistri faramcije i drugi zdravstveni stručnjaci, ovo nije savjetovalište o pravilnoj primjeni lijekova. Savjete o pravilnoj primjeni lijekova možete dobiti kod liječnika ili ljekarnika. Međutim, informacija o terapiji i zdravstvenom stanju korisnika može biti korisna zdravstvenom stručnjaku prilikom preporučivanja proizvoda ili davanja drugog savjeta.

Savjetovalište ljekarnik.hr može anonimizirati odgovore (promjenom imena ili korištenjem inicijala) te pitanja i odgovore objaviti javno, bez uporabe osobnih podataka korisnika koji je postavio pitanje.

Svi korisnici koji pošalju upit u besplatno savjetovalište će biti automatski prijavljeni na newsletter s kojeg se mogu u svakom trenutku odjaviti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.