Završite narudžbu

Proizvoda više nema na skladištu. U košaricu su dodani raspoloživi proizvodi.

Pranarom jojoba ulje (Simmondsia chinensis) - hladno tiješteno 50 mL

KOZMETIKA

Pranarom

Cijena:
{[{ money(variant.price) }]}
prije: {[{ money(variant.compare_at_price) }]}
Kupnjom ovog proizvoda osvajate {[{ points(variant.price,1) }]} zdravih bodova.

Rasprodano!

Proizvod šaljemo u roku 2 do 4 radna dana od dana narudžbe.

Plati ovaj proizvod do 6 rata, već od {[{money(variant.price / 6)}]} mjesečno

Jedno od temeljnih ulja u prirodnoj kozmetici, gotovo univerzalne primjene i jedinstvene strukture podobne za njegu svih tipova kose i kože.  

Biljne vrste
Jojoba (Simmondsia chinensis)
Namjena
cijelo tijelo, kosa, nokti
Kada se koristi?
regeneracija kože, umirivanje kože
Posebna upozorenja
Za ovaj proizvod nema dodatnih upozorenja za potrošače.
Način čuvanja
Čuvati na temperaturi do 25°C. Savjetujemo da proizvod čuvate na suhom i tamnom mjestu u originalnoj ambalaži.
Rok trajanja
Ovaj proizvod se isporučuje minimalnog roka trajanja od 9 mjeseci iako su proizvodi najčešće značajno duljeg roka. Točan rok trajanja je istaknut na ambalaži. Ukoliko je rok trajanja proizvoda kraći, bit će naveden na ovom mjestu.
Mogućnost povrata
Povrat moguć u roku 14 dana bez navođenja razloga, uz 100% povrat novca.

Botanički naziv: Simmondsia chinensis

JOJOBA zapravo nije ulje, nego tekući vosak. Gotovo je bez mirisa i boje. Kemijska struktrura je slična dijelu sebuma, stoga je korisno za liječenje akni i za smanjivanje prevelike produkcije sebuma. Zbog sadržaja miristinske masne kiseline poželjan je sastojak ulja za njegu upaljene i nadražene kože. Izvrstan je ovlaživač svih tipova kože, stabilizira ph kože, regenerira kožu. Nezamjenjiv sastojak za poboljšanje elasticiteta kože.

Mnogima je već poznato kako jojoba nije ulje, već u njegovom sastavu dominiraju voskovi. Trebalo bi ga svrstati u rubriku voskova, no uobičajeno se opisuje među uljima.

Jojoba je vrlo univerzalno ulje. Štiti od isušivanja pa je dobar kod suhe kože, a regulira lučenje sebuma i time pomaže kod masne i mješovite kože. Obično se miješa s drugim uljima, jer je samo ulje jojobe više zaštitno a manje hranjivo.

 

Nije ga uputno duže koristiti samog, već se miješa s drugim biljnim uljima u koncentraciji do 30%.

Jojoba je vrlo stabilno ulje i teško užegne, podnosi zagrijavanja i zato se koristi kao nosač u prirodnim parfemima. Koristi se u paknuzima za kosu i nokte. Jedno je od temeljnih ulja u prirodnoj kozmetici.

Način dobivanja: hladno prešano, nerafinirano

Rasprodano!