Je li ljekarnik.hr online ljekarna?

Ljekarnik.hr nije online ljekarna, već specijalizirana online prodavaonica koja nudi veliki izbor dodataka prehrani, kozmetike te opreme.

Ovdje možete pronaći većinu proizvođača dodataka prehrane i kozmetike koji su dostupni i u ljekarnama, a svoju ponudu neprekidno upotpunjujemo novim imenima i renomiranim proizvodima za zdravlje i ljepotu. O tome je li ljekarnik.hr online ljekarna i koje su razlike pročitajte ovdje.

 

Jesu li proizvodi s ljekarnik.hr isti kao i oni koje mogu kupiti u svojoj ljekarni ili nekoj online ljekarni?

Istoimeni proizvodi dostupni u specijaliziranoj trgovini ljekarnik.hr isti su kao i oni koje kupujete u ljekarnama po svojem sastavu i kvaliteti.

 

Mogu li kod vas kupiti lijekove na recept?

Hrvatsko zakonodavstvo trenutačno ne dopušta izdavanje lijekova na recept ni bezreceptnih lijekova online. Online ljekarna kao ni specijalizirana trgovina ne smiju izdati lijek putem interneta.

Lijekovi se izdaju isključivo u ljekarnama.

 

Zašto je dobro prijaviti se na Ljekarnik.hr newsletter?

Ako se pretplatite na naš newsletter, prvi ćete biti obaviješteni o akcijskim cijenama, novitetima u ponudi i dodatnim pogodnostima. Odjaviti se možete u bilo kojem trenutku.

 

Zašto tražite moj broj telefona?

Vaš broj telefona tražimo isključivo radi brže i lakše komunikacije.

Primjerice, ako su proizvodi koje ste naručili trenutačno nedostupni ili je potrebno dulje čekati, obavijestit ćemo Vas telefonski kako biste mogli ažurirati ili otkazati svoju narudžbu.

Također, broj telefona prosljeđujemo kurirskoj službi Overseas Express koja Vas zatim kontaktira s točnim terminom dostave Vaše pošiljke.

 

Možete li mi savjetovati koji je proizvod najbolji za mene?

Na stranici ljekarnik.hr u rubrici „Upitajte ljekarnika“ možete postaviti pitanje vezano uz korištenje određenih proizvoda. Na Vaš će upit u najkraćem mogućem roku odgovoriti magistar farmacije ili zdravstveni djelatnik.

 

Na stranici proizvoda pišu razna upozorenja, a ja ne znam odnose li se ona na mene. Kako da znam mogu li koristiti proizvod?

Stranica ljekarnik.hr svakodnevno se ažurira kako bi Vam ponudila što točniji i detaljniji opis proizvoda u skladu s odobrenim zdravstvenim tvrdnjama i upozorenjima o korištenju. Usprkos tome, sav je sadržaj informativnog karaktera i ne može zamijeniti savjetovanje u ljekarni ili preporuke Vašeg liječnika.

 

Koji je rok trajanja proizvoda?

Točan rok trajanja ispisan je na ambalaži proizvoda. Sve proizvode isporučujemo s minimalnim rokom trajanja od 9+ mjeseci. Kod većine proizvoda rok je znatno dulji od minimuma.

Rokovi trajanja kraći od 9 mjeseci bit će posebno naznačeni na stranici proizvoda.

 

Koje su opcije plaćanja?

Ljekarnik.hr prihvaća plaćanje jednokratno i obročno plaćanje kreditnim i debitnim karticama, plaćanje pouzećem u gotovini prilikom isporuke i plaćanje na bankovni račun.

Podržane kartice su Visa, MasterCard, Maestro i Diners svih izdavatelja, a obročno plaćanje (do 6 rata) bez kamata moguće je putem kreditnih kartica American Express i Diners svih izdavatelja (bez obzira na iznos narudžbe) te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke (za narudžbe od 500,01 kuna naviše).

 

Kako se dostavljaju pošiljke?

Pošiljke u Hrvatskoj šaljemo putem Overseas Expressa te iznimno Hrvatskom poštom za manji broj destinacija (pojedina mjesta na otocima) gdje Overseas Express ne pruža usluge.

 

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave u Hrvatskoj iznosi 23,90 kn za narudžbe do 300,00 kn, dok je za narudžbe od 300,01 kn na više besplatna dostava.

Ljekarnik.hr povremeno nudi akcijsku besplatnu dostavu i za niže iznose. Obavijesti o akcijama možete pratiti na Ljekarnik.hr, Lijecnik.hr, prateći naše profile na društvenim mrežama ili prijavom na newsletter.

 

Kada će stići moja pošiljka?

Narudžbe zaprimljene radnim danom do 17:00 sati u pravilu obrađujemo i šaljemo isti dan, a svoju pošiljku možete očekivati u roku od 1 do 2 radna dana za većinu destinacija u Hrvatskoj (osim otoka i manjih mjesta za koje vrijedi poseban raspored). 

Tijek isporuke možete pratiti na Overseas Express Track & Trace.

Ako neki proizvod trenutačno nije dostupan, obavijestit ćemo Vas putem e-maila ili telefona kako biste mogli promijeniti ili otkazati svoju narudžbu.

 

Mogu li naručene vratiti naručene proizvode?

Svaki kupac ima pravo bez obrazloženja u roku od 14 dana zatražiti povrat novca – punog iznosa koji je platio za proizvod i cijenu dostave. Ljekarnik.hr prihvaća povrate robe u neoštećenom stanju bez vidljivih znakova korištenja.

Ljekarnik.hr odabire kvalitetne i pouzdane proizvođače dodataka prehrani i kozmetike te posebnu pozornost posvećuje sigurnom pakiranju pošiljaka. Međutim, ako ste pronašli razlog zbog kojeg želite reklamirati naručeni proizvod, molimo Vas da fotografirate nepravilnost koju ste uočili (npr. neispravan sigurnosni čep ili oštećenje pakiranja) te nam fotografije pošaljete na info@ljekarnik.hr skupa sa zahtjevom za povrat novca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.