Ovim putem objavljujemo da je u nagradnom natječaju "Zgrabi 500 zdravih kuna" nagradu osvojila Maja Žuvela za recenziju NIKEL aloe vera gel s kamilicom 150 mL.
 
Aloe vera gelovi su svakodnevni stanovnici moje torbice. U množini, jer uvijek imam 3 - 5 tuba u opticaju, za slučaj da ih negdje pogubim. Gotovo bi mi bilo lakše nabrojati za što ga NE koristim.
Osim za tegobe opisane u uputstvu za upotrebu, ja samo što zube ne mažem njime. Kod djece, za sve opekotine, posjekotine, ubode komaraca i ostalih insekata, za grubu kožu na koljenima kao posljedica klečanja u igri, kad su bili bebe za osip od vrućine, nakon sunčanja obavezno - iako koristimo zaštitu sa visokim SPF, logično je da je koža od prevelike topline dehidrirana. 
Za sebe i supruga - savršena njega nakon brijanja, meni nakon depilacije. Za omekšavanje i njegu stopala - bolji je od svih drugih preparata jer ne ostavlja masan trag - navečer legnem u krevet, prst debelo nanesem na stopala i pete i do jutra se SVE upije, i nema proklizavanja po pločicama ili laminatu. Koristim ga i kao masku za lice - točno osjetim kako mi koža žedno upija vlagu iz gela. Ne ispirem, samo nanesem dobru noćnu kremu preko. Imam 41 godinu, a praktički sam bez bora, vjerovali ili ne :-) I koristit ću ga do kraja života :-)
 
Čestitamo dobitnici i molimo da nam se javi radi preuzimanje nagrade. Svim natjecateljima zahvaljujemo na sudjelovanju i želimo više sreće drugi put.

Autor: Ljekarnik.hr PR — June 06, 2014