- Drago mi je što sam pored tretmana Mezoniti, uspio predstaviti i približiti klijentima visoko kvalitetan kozmetički brand kao što je dr.Brandt koji koristim i savjetujem svojim klijentima za nastavak u kućnoj njegi - izjavio dermatolog Dinko Kaliterna nakon što je po prvi puta u povjesti hrvatske estetske dermatologije demonstirao trenutno najpoželjniji tretman pomlađivanja kože Mezoniti.
 
Tamara Los & Blaženka Budinski & Martina Smetiško & Ines Bevanda & Asija Prpić
(Tamara Los & Blaženka Budinski & Martina Smetiško & Ines Bevanda & Asija Prpić)
 
Upravo sada, u vrijeme Božića, kada svi želimo izgledati blistavo, mladoliko i ozareno, našoj koži je potrebna njega, tretman koji će koži osigurati instant beauty sleep. Glow liniju preporučuju dermatolozi kao neinvazivan tretman za učinkovito buđenje i otklanjanje svih tragova umora s lica. Po prvi puta u obliku kozmetičkog preparata, ova linija je spoj laserske tehnologije i dragog kamena rubina koji kroz refleksiju svjetlosti koži vraća blistavost. Svi uzvanici imali su priliku uživati u demonstraciji djelovanja proizvoda na vlastitoj vlastitoj koži uz pomoć i stručno savjetovanje farmaceuta iz Delmerion tima, ekskluzivnog uvoznika dr.brandt kozmetike, koju inače možete kupiti i ovdje.
-Već neko dulje vrijeme koristim dr.Brandt kozmetiku kao vrhunsku zamijenu za određene estetske tretmane - izjavila Tina Orlović , voditeljica ekskluzivnog branda Max Mara.
 
dr.med.spec. dermatologije i venerologije Dinko Kaliterna Dinko Kaliterna & Tina Orlović (voditeljica ekskluzivnog branda Max Mara)
(dr.med.spec. dermatologije Dinko Kaliterna & Tina Orlović - Max Mara)
 
Iako su najbolji recepti najčešće brižno čuvani i skrivani, po prvi puta u povijesti Hrvatske estetike demonstriran je trenutno najpoželjniji tretman pomlađivanja kože Mezoniti. Tretman je izvođen pod stručnom rukom dr.med.spec. dermatologije i venerologije Dinka Kaliterne iz poliklinike Poliderma.
Osim blistavosti za kojom vapimo, u današnjoj priči sudjelovao je i čudesni prirodni sastojak, resveratrol, koji nas je pratio čitavu večer. Kao najučinkovitiji borac protiv bora dobiven iz crvenog vina, postao je glavni aktivni sastojak linije Wine Elixir, iz asortimana prirodne grčke kozmetike Apivite. U kombinaciji s pčelinjim voskom, linija Wine elixir djeluje direktno na dubinu i površinu bora, smanjujući njihovu vidljivost. Također je uzvanicima demonstriran učinak esencijalnih ulja iz Wine elixir ulja za masažu kože lica.
 
mag. pharm. Zdenka Marasović - ljekarna Sv. Kuzma i Damjan & Meri Delić - Delmerion
(mag. pharm. Zdenka Marasović - ljekarna Sv. Kuzma i Damjan & Meri Delić - Delmerion)
 
„Ulijeva mi povjerenje i sigurnost u kvalitetu zbog svoje prirodne proizvodnje. Apivita nije samo kozmetika, ona je ritual i moć usklađianja tijela, uma i duše.“ -  izjavila Antea Šimleša, prvakinja u preponskom jahanju.
Cijeli događaj bio je u duhu osvješćivanja uzvanika o potrebi kvalitetnog pristupa njezi kože, savjetovanja o korištenju adekvatnih preparata i približavanju tretmana pomlađivanja kao zahvatu koji nije strogo vezan uz bolnice, duge oporavke, zavoje i otekline.

Autor: Ljekarnik.hr PR — December 05, 2013