Zelene prakse JGL-a predstavljene na HUP-ovoj konferenciji

U Opatiji je u organizaciji riječkog ureda Hrvatske udruge poslodavaca održana konferencija „Nove tehnologije i inovativnost poduzetnika Istre i Kvarnera”.

Radi se o prvoj od četiri regionalne konferencije u sklopu EU projekta „Promocija poduzetništva”, čiji su nositelji Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, HUP, HGK i HOK. Na istoj konferenciji okupili su se poslodavci članovi HUP-a s područja Istarske i Primorsko-goranske županije te predstavnici lokalne i nacionalne vlasti, a raspravljalo se o gospodarskom razvoju, rastu inovativnosti i stvaranju proizvoda visoke dodane vrijednosti te investicijskom potencijalu ove regije.

Dobre prakse naše kompanije u dijelu ulaganja u održivi razvoj predstavio je Goran Šarčević, specijalist održavanja energetskih sustava. Temom „JGL zeleno gospodarstvo” sudionicima je približen sustavan i predan rad JGL-ovih zaposlenika na inovacijama u energetskom sektoru, projekt INTEGRA 2020, kao i aktualne inicijative koje doprinose poboljšanju kvalitete energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora. Osobito zapaženo i pohvaljeno bilo je zajedničko djelovanje zaposlenika JGL-a, kao i kreativna radna atmosfera uz koju se malim koracima rade velike stvari u energetskom segmentu.

Tekst u potpunosti preuzet s: www.jgl.hr i vlasništvo je izvornog objavitelja.