Akcija prikupljanja pomoći Sisačko-moslavačko županiji – prikupljena sredstva

Poštovani,

Obavještavamo Vas da je od 30. prosinca 2020. do 9. veljače 2021. prikupljeno ukupno 523.950,00 kn u svrhu pomoći Podružnici Sisak u potresom pogođenim područjima stanovnicima Sisačko-moslavačke županije koju je 29. prosinca 2020. pogodio razorni potres, a koji je uslijedio nakon serije snažnih potresa koji su već uzrokovali značajnu materijalnu štetu na tom području.

Iako je akcija prvenstveno bila usmjerena na stručna društva Hrvatskoga liječničkog zbora, ponosni smo istaknuti da je postignut značajno veći odjek. U akciji prikupljanja sredstava sudjelovalo je 40 stručnih društava HLZ-a, 6 podružnica HLZ-a, 2 sekcije HLZ-a, 7 specijalističkih ordinacija te 22 fizičke osobe.

Sredstva se u cijelosti nalaze na podračunu podružnice Sisak HLZ-a te će u narednom periodu predsjednica Podružnice, dr. Vlatka Bedeniković zajedno sa Upravnim odborom podružnice, donijeti odluku u koju potrebitu svrhu će biti usmjerena.

U ime Izvršnog odbora HLZ-a zahvaljujemo svima na hvalevrijednom angažmanu i nesebičnoj pomoći. Svjesni smo činjenice da u ovim izazovnim vremenima pandemije kada su resursi značajno ograničeni, nije bilo lako uključiti se. Zato ovaj prilog ima posebnu vrijednost i težinu i na tome Vam još jednom svima hvala.

Kolege iz podružnice su istinski zahvalni na svakoj pomoći i podršci, a njihovu zahvalu najbolje opisuje izjava dr. Vlatke Bedeniković koju prenosimo u cijelosti: „U ovim teškim vremenima ono što nas drži jest saznanje da imamo drage ljude koji su uz nas ne samo deklarativno, nego i djelima.“

Robert Anic/PIXSELL, rtl.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.