JGL-ov tim na najvećem sajmu farmaceutske industrije

JGL-ov tim i ove je godine nastavio tradiciju sudjelovanja i predstavljanja portfelja, kao i B2B poslovnih mogućnosti, na najvećem svjetskom sajmu farmaceutske industrije – globalno poznatom CPhI-ju. 

Predstavnici Istraživanja i razvoja, Globalnog upravljanja proizvodima, Globalnog razvoja poslovanja i Lanca podrške u Frankfurtu su od 5. do 7. studenoga održali brojne sastanke s postojećim i potencijalnim poslovnim partnerima. 

S obzirom na to da događaj na jednom mjestu pruža cjelokupni uvid u aktualnosti i trendove industrije, prisustvovanje CPhI-ju jedinstvena je prilika za stjecanje uvida u novitete više od 2.500 različitih izlagača – od razvojnih kompanija, ugovornih proizvođača gotovih proizvoda, proizvođača API-ja do multinacionalnih, lokalnih i regionalnih kompanija. 

Uz to, najveće svjetsko farmaceutsko okupljanje na koje je ove godine stiglo više od 45.000 ljudi iz 165 zemalja svijeta, sjajna je prilika za jačanje kontakata, upoznavanje s partnerima, dobavljačima i kupcima te je izvrsno mjesto za postizanje novih poslovnih veza i partnerstva.

Tekst u potpunosti preuzet s: www.jgl.hr i vlasništvo je izvornog objavitelja.