Prolife VIS za zdravu probavu, snagu, energiju i vitalnost

JGL je na tržište Hrvatske, u kategoriji dodataka prehrani, lansirao novi proizvod Prolife VIS suspenziju 7 bočica x 8 ml.

Proizvod je realiziran distribucijskim ugovorom s partnerom Zeta Farmaceutici čiji je JGL distributer brenda Prolife na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Kosova.

Novi Prolife VIS superiornog sastava i kvalitete donosi kombinaciju čak 20 milijardi aktivnih kultura, koenzima Q10 i vitamina B skupine, a namijenjen je svima koji:

• žive intenzivnijim tempom života,
• žele održati vitalnost i otpornost organizma,
• pate zbog smjene godišnjih doba,
• žele ojačati imunitet.

Proizvod dolazi u obliku suspenzija po kojima je poznata i jedinstvena Prolife linija, a koje su dobivene inovativnim načinom proizvodnje i izvrsnog su okusa. Vrijedi istaknuti i kako je ovo jedini proizvod s dobrim bakterijama podržan CSQA certifikatom koji garantira deklarirani sadržaj i vitalnost bakterijskih sojeva do isteka roka valjanosti proizvoda.

Zdrava probava preduvjet je zdravlja cijelog organizma, što znači i bolje kvalitete života! Dobre bakterije pomažu nam u borbi protiv patogenih bakterija i uspostavljanju ravnoteže u probavnom sustavu.

Više o proizvodu pročitajte OVDJE.

Tekst u potpunosti preuzet s: www.jgl.hr i vlasništvo je izvornog objavitelja.