Uspješno lansiranje Aqua Marisa na Filipinima

Pod nazivom „The Power of the Sea to Life“ u glavnom filipinskom gradu Manili održana je velika promocija proizvoda Aqua Maris. Svečanost je organizirala tvrtka Favorex, filipinski partner JGL-a, koja posluje na ukupno sedam tržišta azijske regije ASEAN.

Nakon što je prošle godine sklopljen licencni ugovor za proizvode iz najuspješnije internacionalne linije JGL-a, u duhu dobrih partnerskih odnosa i s iskazom vjere u tržišnu atraktivnost i snagu brenda, tvrtka Favorex organizirala je svečanost lansiranja Aqua Marisa za oko 250 uzvanika, liječnika i farmaceuta.

Vrijednost i posebnosti blagotvornih učinaka morske vode Jadrana na respiratorni sustav brojnim su sudionicima skupa predstavili filipinski pedijatri i otorinolaringolozi, a atrakciji promocije pridonio je i veliki akvarij kružno ugrađen u dvoranu u kojem su plivačice sinkroniziranog plivanja prisutnima predstavljale brend i u njega pretočena ljekovita svojstva Jadranskoga mora.

Inače, JGL je kao jedan od pokretača globalnog trenda korištenja morske vode u oporavku ljudskog tijela tijekom protekle dvije godine značajno osnažio prisustvo u spomenutoj regiji ASEAN. Tako danas tvrtka ima aktivnu prodaju na Tajlandu, u Maleziji, Singapuru, Južnoj Koreji, Vijetnamu, Indoneziji i Filipinima. Većinom se radi o distribuciji linije Aqua Maris, uz ugovorene proizvode Meralys i Vizol S na tržištu Vijetnama i dio oftalmološkog portfelja na tržištu Tajlanda.

Otvaranje još jednog dalekog i značajnog tržišta regije ASEAN potvrđuje ispravnost JGL-ova strateškog smjera internacionalne ekspanzije i plasiranja vlastitih brendova na globalno tržište zdravlja.

Pogledajte video sa svečanosti lansiranja.

Tekst u potpunosti preuzet s: www.jgl.hr i vlasništvo je izvornog objavitelja.