Upoznajte programe dodatnog zdravstvenog osiguranja CZO-a.

Croatia zdravstveno osiguranje

Dodatno zdravstveno osiguranje omogućava Vam preglede u ugovornim ustanovama bez čekanja i uputnica. Osigurati se mogu sve osobe iznad 18 godina, a koje imaju status osigurane osobe obveznog zdravstvenog osiguranja.

Polica dodatnog zdravstvenog osiguranja ugovara se na 2 godine, a početak osiguranja može biti bilo koji dan u mjesecu. Policu nije moguće ugovoriti retrogradno.

Police se sastoje se od dva dijela:

Preventivni sistematski pregled + liječenje po polici (širina liječenja ovisi o odabranom programu) Dentalni preventivni pregled u programima Balance, Comfort i Deluxe obavlja se jednom u dvije godine.

Svi programi imaju isti opseg sistematskog pregleda, s napomenom da se sistematski pregled u programu Active obavlja jednom u dvije godine a po ostalim programima jednom godišnje. U programima Active, Balance i Comfort:

Sistematski pregled se u pravilu obavlja u Poliklinici CROATIA zdravstveno osiguranje, a ukoliko bi se time umanjila dostupnost zdravstvene zaštite zbog udaljenosti ili vremena obavljanja usluge, sistematski pregled je moguće obaviti i u drugim ugovornim zdravstvenim ustanovama u dogovoru sa zdravstvenim savjetnikom Osiguratelja.

Svoju policu dodatnog zdravstvenog osiguranja možete koristiti U cijeloj Hrvatskoj kroz mrežu od preko 500 ugovornih zdravstvenih ustanova – vlastitih poliklinika, bolnica, domova zdravlja, poliklinika, privatnih specijalističkih ordinacija i ljekarni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.