Capsiplex: 1 tableta sagorijeva kalorija koliko i 80 min hodanja

Jedan od svjetski najcjenjenijih i najučinkovitijih preparata za mršavljenje stigao je i na policu web shopa Ljekarnik.hr.

Jedna kapsula Capsiplexa sagorijeva jednaki broj kalorija kao 25 minuta trčanja, 40 minuta bicikliranja ili 80 minuta hodanja. Nova tehnologija mršavljenja temeljena je isključivo na prirodnim sastojcima. Najvažniji i najzastupljeniji sastojak je chilli ili crvena ljuta papričica (kapsikum), dobro poznata po svojoj izuzetnoj sposobnosti da sagorijeva kalorije, podiže energiju i ubrzava metabolizam.

 

Capsiplex 30 kapsula

 

Međutim njegova upotreba u praksi dugo nije bila moguća zbog njegove izrazite ljutine, a za uspješno mršavljenje trebalo bi pojesti na kile ćilija. Problem su uspjeli riješiti ljudi iz Advanced Health Limited posebnim patentiranim rješenjem same kapsule tako da se aktivna tvar aktivira tek nakon što izađe iz želuca u područje gdje kapsikum nema nadražujuće djelovanje.

Capsiplex sagorijeva i masti i ugljikohidrate, dodatno pojačava proces termogeneze i smanjuje apetit što kumulativno značajno utiče na smanjenje tjelesne težine.

Capsiplex je vrlo brzo postao i jedan od najtraženijih preparata za mršavljenje zbog svoje medicinski potvrđene, inovativne, jedinstvene i prirodne formule koja osigurava sigurnu i zdravu distribuciju prave količine kapsikuma bez iritacije probavnog sustava.

Veliku učinkovitost Capsiplexa prepoznala je i svjetska filmska industrija. Samo neki od velikih hollywoodskih zvijezda koji koriste ili su koristili Capsiplex su: Brad Pitt, Jennifer Lopez i Angelina Jolie.

One thought on “Capsiplex: 1 tableta sagorijeva kalorija koliko i 80 min hodanja

 1. Nada Židak kaže:

  Poštovani
  Ja sam Nada Židak
  Trenutno sam u samo izolaciji
  Pa zbog toga nemogu van
  Molim vas hitno mi treba paracetamol, vitamin D i moju
  Stalnu terapiju Normabel 10mg tramundin 200 mg može i leksaurin 6 mg Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.