Kräuterhaus: 30 % popusta na proizvode Sanct Bernhard

Kräuterhaus Sanct Bernhard već je više od 110. godina sinonim vrhunske kvalitete.

ISKORISTI 30% POPUSTA ODMAH I WEB SHOP LJEKARNIK VAS DARUJE S DODATNIH 10% ZA KASNIJE!

Naime, na iduću narudžbu svaki kupac dobiva poklon bon za dodatnih 10 % popusta.

Proizvode koje smo stavili na trenutnu akciju pogledajte na ovom linku.

Povijest tvrtke 

Povijest tvrtke Sanct Bernhard počela je već i mnogo ranije s prikupljanjem visoko cijenjenih biljaka na obroncima planine Sanct Bernhard u švicarskim Alpama.
Baš kao što su to činili i prije stoljeća, tako i danas ova tvrtka koristi samo kvalitetne, pažljivo odabrane esencije s djelotvornim dozama, ekstrakte i aktivne tvari iz prirode. Cilj je organizmu osigurati opću dobrobit, zdravlje i prirodnu ljepotu.
Kada je moguće i prikladno, sastojci Kräuterhaus Sanct Bernhard su biljnog ili mineralnog podrijetla. Vlastita proizvodnja i stalne provjere jamče najvišu kvalitetu proizvoda.

Web shop Ljekarnik u svom asortimanu posjeduje više od 80 visoko kvalitetnih proizvoda za njegu tijela i dodatke prehrani ovog branda.

Tradicionalna fitoterapija i najnovija znanstvena istraživanja nalaze se u svakom proizvodu. Razvoj novih formula od strane magistara farmacije, vlastita proizvodnja visoko učinkovitih biljnih ekstrakata i esencija, s najsuvremenijom opremom, praćenje parametara u vlastitom laboratoriju – sve to garantira najučinkovitiju i najvišu kvalitetu.

Bogato iskustvo, stručni i kvalificirani radni kadar, vlastita in house proizvodnja i predano praćenje kvalitete sastojaka osigurava da proizvodi ovog branda ispunjavaju najviše moderne standarde.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.