Norveška premijerka u Parlamentu lovila Pokemone

Norveška premijeka Erna Solberg uhvaćena je kako lovi Pokemone tijekom debate u norveškom Parlamentu.

Erna Solberg uslikana je kako igra igru tijekom debate u Stortingu u utorak. Nije tajna da je premijerka velika obožavateljica igre Pokemon Go. Nedavno, tijekom službenog posjeta Bratislavi u Slovačkoj, Solberg je iskoristila vrijeme između dva sastanka da vani igra igru. Novinarima je rekla da pokušava doći do najrjeđih Pokemon monstera, koji od igrača zahtijevaju šetnju čak i 10 kilometara.

Ovo nije prvi put da je norveški političar igrao igre dok sjedi u Parlamentu. Naime, ranije ove godine zabranu igranja igara na mobitelu prekršila je šefica norveške liberalne stranke Trine Skei Grande, koja je uhvaćena kako igra igru tijekom sastanka nacionalne sigurnosti u kolovozu, na vrhuncu Pokemon Go manije.

I upravo sada, dok je premijerka pokušavala uloviti Pokemone, za govornicom je izlagala upravo Grande te se zabavila ovom vijesti na Twitteru kazavši kako je riječ o multitaskingu.

‘Čula je što sam rekla (premijerka, op.a.), mi žene možemo raditi dvije stvari u isto vrijeme, znate’.

U rujnu, švedska socijal-demokratkinja Monica Green uhvaćena je kako igra Pokemon Go tijekom govora premijera Stefana Lofvena.

Švedska socijal demokratkinja Monica Green lovi Pokemone
Švedska socijal demokratkinja Monica Green lovi Pokemone

 

Green je tvitala sliku Pokemon monstera koji viri iza leđa Price Danielsa, što je izazvalo miješovite reakcije i znatan kriticizam.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.