Listopadska akcija: Ne pada samo lišće, na Ljekarniku padaju i cijene

Listopad je, po nekima, najljepše godišnje doba. Nije prehladno, barem ne njegov početak, sunce još uvijek ugodno grije, a drveće sa svojim krošnjama pretvara se u pokrov raskošnih boja koje i vrhunski umjetnik teško može replicirati na svojem platnu.

No, s listopadom ne pada samo lišće, s ovogodišnjim mjesecom listopadom padaju i cijene na web shopu Ljekarnik.hr. Kako biste nam ostali zdravi i snažni, ususret nadolazećim sezonama gripe, viroza i prehlada, predstavljamo vam pregled proizvoda na listopadskoj akciji. Ovoga puta na popustu je više od 160 proizvoda raznih brandova. Neke već dobro poznajete, neki su novost na Ljekarniku.

Proizvodi i brandovi na popustu: 

Afrička šljiva
Almagea
Alva
Aronia Original
Biogaia
Biofarm
Bio Kult
Biovitalis
Dietpharm
Dr. Organic Vitamin E
Eco.kid
Encian
Epimen
Erekton Max
Krauterhaus
Herbafast Fiber
Hermes
Perskindol
Pharmoval
Solgar
Yasenka
Zona Vital
Abela Pharm

Kao što ste pročitali, riječ je o etabliranim svjetskim brandovima proizvoda koji se mahom oslanjaju na vrhunske i najkvalitetnije biljne ekstrakte s dugom tradicijom koja garantira kvalitetu i povjerenje.

No, to nije sve. Čarolija listopada se nastavlja…

Pažljivo čitajte naše tekstove jer ne zaboravite da još uvijek vrijedi kod od akcije iz rujna koji vrijedi na SVE proizvode bez obzira na akciju.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Posebna pogodnost za vjerne čitatelje portala Lijecnik.hr i Ljekarnik.hr – Svi koji su pročitali ovaj tekst na dar dobivaju poklon bon od 10 % popusta za naručivanje na našem web shopu Ljekarnik.hr na sve proizvode bez obzira na akciju, a sve do 30. listopada, koji Vam vrijedi za kupnju na Ljekarniku. Promo kod vrijedi mjesec dana bez obzira na iznos naružbe, a kako bi ste iskoristili popust potrebno je odabrati proizvode, dodati ih u košaricu i prije plaćanja unijeti navedeni promo kod.

Vaš promo kod: [highlight color=”yellow”]HVALANAČITANJU[/highlight]

[/box]

Listopadska akcija vrijedi do 30. listopada 2016.

 

Tim Ljekarnik.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.