PharmaS: Posegnite za hrvatskim proizvodima na Ljekarniku

Jedno je od najvažnijih načela poslovanja PharmaSa kvaliteta. Kvalitetom su obuhvaćeni svi čimbenici koji međusobnim djelovanjem utječu na sve poslovne procese i u konačnici osiguravaju visoku razinu kvalitete proizvoda i zadovoljstvo kupaca.

PharmaS-ovi proizvodi u web shopu Ljekarnik namijenjeni su bebama i dojenčadi, djeci i mladima, zrelim ljudima, odraslim ljudima i ženama.

 

PharmaS Femipause Gold 30 kapsula
PharmaS Femipause Gold 30 kapsula

Femipause GOLD posebno je osmišljena, jedinstvena kombinacija vitamina, minerala i antioksidansa namjenjenih specifičnim potrebama žena u zlatnim godinama.

PharmaS Femipause 60 kapsula
PharmaS Femipause 60 kapsula

Femipause je prirodni proizvod jedinstvene kombinacije sastojaka za ublažavanje tegoba menopauze. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji prirodnih sastojaka, među kojima su ključni ekstrakt lista livadne djeteline i lupine sjemenki lana u formulaciji za dan te melatonin u formulaciji za noć PharmaS Femipause novost je na tržištu te osigurava cjelovitu potporu i pomoć kod menopauzalnih tegoba.

PharmaS Diarino ORS za djecu i odrasle
PharmaS Diarino ORS za djecu i odrasle

PharmaS DIARINO ORS učinkovit je u prevenciji i terapiji dijareje te nadoknađuje gubitak elektrolita i vode kod dijareje. Koristi se za dijetalnu prehranu bolesnika sa blagim do srednje jakim akutnim proljevom. Preporuča se kod proljeva izazvanog antibioticima (AAD) u djece i odraslih, putničke diareje u djece i odraslih te kod akutnog infektivnog proljeva kod djece i odraslih.

PharmaS PROBalans Imuno 30 kapsula
PharmaS PROBalans Imuno 30 kapsula

PROBalans Imuno novi je proizvod za imunitet s jedinstvenom kombinacijom dobrih bakterija B.subtilis, vitamina C i cinka. Preporučuje se kao svakodnevni dodatak prehrani za očuvanje obrambenih sposobnosti organizma, kao i kod povećanih potreba za cinkom i vitaminom C.

U svojoj ponudi, web shop Ljekarnik na popustu od 20 posto ima i druge PharmaS-ove proizvode: Diarino, Hartikol i PharmaS Vitosi pastile.

AKCIJA NA LJEKARNIKU

Pridružite nam se i zavirite u široku lepezu proizvoda koju smo za vas pripremili.

Pronađite nešto za sebe među čak 40 brandova i više od 700 proizvoda prirodne kozmetike i dodataka prehrani na popustu i do 25% uz besplatnu poštarinu.

Nagrađujemo Vas dvostrukim iznosom Zdravih bodova za svaku kupovinu kao i poklon kodovima zadodatni popust na iduću narudžbu:

Za potrošenih 200 KN – 10% popusta
Za potrošenih 300 KN – 15% popusta
Za potrošenih 500 KN – 20% popusta

Pregledajte našu akcijsku ponudu odmah i ugrabite:

  • popuste
  • poklone
  • zdrave bodove
  • poklon kodove

Akcija na Ljekarniku traje do kraja ovog tjedna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.