Demokratskoj kandidatkinji Hillary Clinton dijagnosticirana upala pluća

Problem zdravstvenog stanja Hillary Clinton više nije tajna, ako je vjerovati vodećim američkim medijima. Demokratskoj predsjedničkoj kandidatkinji liječnici su u petak dijagnosticirali upalu pluća.

Na memorijalnoj ceremoniji na Ground Zero, na obilježavanju 15.-e obljetnice od urušavanja Twin Towera na Manhattanu kamere su uhvatile Clinton kako, netom prije nego će ući u službeno vozilo, gubi svijest.

Liječnica Hillary Clinton Lisa Bardack rekla je da se državna tajnica ‘oporavlja dobro’ nakon što joj je pozlilo na ceremoniji u nedjelju ujutro.

‘Državna tajnica u posljednje vrijeme kašlje zbog svojih alergija. U petak, tijekom pregleda zbog njezinog dugotrajnog kašlja, dijagnosticirana joj je upala pluća. Sada je na antibioticima i savjetuje joj se da se odmara i da modificira svoj raspored. Na komemoraciji u nedjelju ostala je dehidrirana i dobila je temperaturu, stoji u službenoj izjavi.

U ponedjeljak, Clinton (68) je trebala, u sklopu predizborne kampanje u utrci za predsjednika SAD-a, otputovati u San Francisco i Los Angeles, no dužnosnici kampanje rekli su da je dvodnevno putovanje otkazala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.