Ne budite u 10%: S kapsulom G Sense osjetite što znači zadovoljstvo

Oko 10 % žena nikada nije doživjelo orgazam – ili s partnerom ili tijekom masturbacije. No, moguće je naučiti postati orgazmičan, ili se barem opustiti u mjeri u kojoj možete postići zadovoljstvo. Sada stres riješite kapsulom G Sense

Imate problema s opuštanjem?

Tijekom seksa, mnoge žene imaju problema s opuštanjem te vole ponavljati opetovane mantre poput ‘ovo je zaista dobro’ u njihovom mentalnom radiju. To mozak drži radnim – s mišlju da će potaknuti seksualno uzbuđenje, umjesto negativnih i nervoznih misli koje bi mogle smanjiti uzbuđenje.

Seksualna terapija može pomoći ženama koje imaju problema s orgazmom. Za druge, medicinska stanja ili nuspojave lijekova mogu biti uzrok problema. To uključuje stres uzrokovan prenatrpanim radnim danom, obiteljskim obvezama i svim onim što nam kroz dan stvara napetost.

G Sense

G Sense kapsule za žensko zadovoljstvo u Hrvatskoj potpuno su prirodni dodatak prehrani.

Oslobodite strast u sebi, senzualnost koja oslobađa zadovoljstvo.

Sastojci G Sense kapsule:

Ginseng (Panax ginseng)

Postoje neki rani dokazi da ginseng može privremeno i skromno poboljšati koncentraciju i učenje. U nekim studijama mentalnih izvedbi, ginseng se kombinira s ginkgo-biloba">ginkgom.

Ginseng se proučavao i kao način da se poboljša raspoloženje i pojača izdržljivost kao i kod liječenja raka, bolesti srca, umora, erektilne disfunkcije… Prethodno provedena ispitivanja dokazala su da ginsenozidi povisuju sintezu (NO) molekule, a upravo NO ima značajnu ulogu u erekciji jer opušta glatku muskulaturu. Ginsenozidi također blokiraju unos kalcija u glatku muskulaturu što se smatra osnovnim mehanizmom djelovanja ginsenga kod erektilne disfunkcije.

Korijen anđelike

Znate li da slavni aperitivi, poput Benediktinera i Chartreusea, kao jedan od tajnih sastojaka sadrže korijen anđelike?

Korijen anđelike u sklopu kineske tradicionalne medicine ima zaista dugu povijest upotrebe. Istraživanje objavljeno u časopisu Nutrients krajem 2014. godine pokazalo je kako anđelika doista ostvaruje blagotvoran učinak na kosti, usporediv s učinkom nadomjesne terapije estrogena. Laboratorijskim štakorima operativno su uklonjeni jajnici te su podijeljeni u dvije skupine. Jedna je skupina primala korijen anđelike, dok je druga skupina primala hormon estradiol. Rezultati su pokazali kako je skupina koja je primala korijen anđelike imala visoku gustoću kostiju, gotovo istovjetnu kao i kod skupine koja je primala nadomjesnu terapiju. Važno je naglasiti da anđelika nije uzrokavala nikakve štetne nuspojave, stoga se iz rezultata ovog istraživanja može zaključiti kako anđelika ima veliki potencijal u zaštiti zdravlja kostiju.

Ako želite znati više…

Prva i najvažnija lekcija je vježbati razvoj ravnoteže napetosti i relaksacije tijekom seksualne aktivnosti. No, žene najčešće pitaju kako je moguće biti istovremeno i napet i opušten.

Tip tenzije koja pomaže ženama da dosegnu orgazam je mišićna tenzija (miotonija). Mnoge žene imaju pogrešnu predodžbu da bi se trebale opustiti i ‘samo tako ležati’ jer su čule da je opuštanje tijekom seksa važno. No ispostavlja se da je mišićna tenzija često potrebna za orgazam. Velika većina žena uči imati svoj prvi orgazam tako da objedinjuje napetost nogu, abdomena i stražnjice.

Nije iznenađujuće, žene prijavljuju da je mišić koji najviše inducira mišićne kontrakcije onaj u nižoj zdjelici. To su isti mišići koje koristite kako biste zaustavili protok urina (svjesna kontrakcija ove grupe zovu se Kegelove vježbe).

Koja je veza između napinjanja mišića i orgazma?

Uzbuđenje. Kontrakcija (napinjanje) određenih mišića povećava protok krvi kroz tijelo i često prema genitalnom području. I uzbuđenje je, naravno, karta koja pomaže odvesti većinu žena do orgazma.

Dakle, gdje je ovdje opuštanje? U mozgu. Tijekom seksa, žena bi se trebala fokusirati samo na osjećaj senzacije od stimulacije.

 

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.
Ne preporučuje se djeci, trudnicama ili dojiljama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.