Nije sve u veličini: 8 načina da joj ugodite

U 16 godina koliko se specijalizirala za seksualnu terapiju, certificirana seksualna terapeutkinja Laurie J. Watson iz Sjeverne Karoline u SAD-u tvrdi da je imala tek tri žene, od njih na tisuće koje su se požalile da je penis njihovog muškarca premalen.

Isto tako čula je na stotine muškaraca koji su zabrinuti oko veličine svog penisa.

Ako ste jedan od njih, koji brinu da duljina i obujam ne ispunjavaju partneričine potrebe, evo nekoliko stvari koje možete učiniti.

1. Budite dobar ljubavnik.

Fokusirajte se na njezino tijelo – ne na svoju tjeskobu. Vaša pozornost usmjerena na njezino zadovoljstvo može vas učiniti najboljim ljubavnikom ikad. Saznajte kako je uzbuditi, zavoditi i flertati. Njezin um je njezin najjači seksualni organ koji će reagirati na vašu želju i seksualni intenzitet.

2. Neka vam je trbuh ravan.

Možda nemate sjajnu genitalnu anatomiju, no žene ispovijedaju da se više uzbude gledajući trbušne mišiće muškarca nego gledajući njegove genitalije. Također, velik trbuh čini da vaš penis izgleda manji jer se vaš abdomen čini kao da apsorbira duljinu penisa.

3. Ne vjerujte pornićima.

Unatoč tomu što pornografski filmovi sugeriraju, žene zapravo ne žele velike penise i beskrajan odnos. Mnoštvo pacijentica Laurie se požalilo na prevelikog.

4. Razvijete izvrsnu manualnu tehniku.

Znajte što radite. Gledajte njezinu stidnicu dok ju uzbuđujete kako biste zaista razumjeli njezinu specifičnu anatomiju. Žene izvješćuju o nevjerojatnim orgazmima kada se istovremeno stimulira G točka i klitoris – gotovo samo ostvarivo prstima.

5. Budite dobri u oralnom seksu.

Većina žena ne može doživjeti orgazam samo putem penetracije, stoga će cijeniti majstorski fokus na klitoris. Oralni seks za žene je snažan isto kao i za muškarce, stoga je razvijanje ovih vještina velika pobjeda. Za nju, pa tako i vas.

6. Budite otvoreni za igračke i dildo.

Ako partnerica voli klimaks s punom vaginom, no ne osjeća vas dovoljno, budite kreativni u ispunjenju njezinih fantazija. Za sjajan seks potrebni su i duh igre i ljubav.

7. Zajedno s penisom stavite prst.

Obujam je važniji od dužine jer je vaginalni osjećaj najintenzivniji na oko prvih pet centimetra. Partnerica će cijeniti dodatno rastezanje.

8. Pokušajte s teksturom kondoma.

Neki su kondomi dizajnirani da dodaju teksturu, neki debljinu, neki duljinu.

Zapamtite: Niti jedno tijelo nije savršeno i ničije tijelo ne ostaje savršeno. No, s malo vježbe, seks može biti fantastičan za gotovo svaku kombinaciju dva tijela.

 

Izvor: WebMD

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.