Pripremljeni za ljeto: Ljekarnik je snizio cijene 200 proizvoda!

S početkom mjeseca srpnja snizili smo cijene čak 200 proizvoda prirodne kozmetike, dodataka prehrani i ostalih proizvoda za zdravlje i do 50 posto. Akcija darivanja trajat će sve do posljednjeg dana u mjesecu.  

Stiglo nam je ljeto, a s ljetom, suncem i radostima koje cijelo godišnje doba nosi i nove cijene naših proizvoda. Osim našeg klasičnog gotovo stalnog postava, u naš web izlog, kao i u maloprodajnu trgovinu stigli su neki novi proizvodi nekih novih brandova. Među njima i sjajni, isprobani proizvodi za ove vruće ljetne dane poput Acorelle zaštite za sunce ili ulja Alva te Krauterhaus. Mmm…osjetite li njihov dašak dok tretirate kožu tek okupanu suncem…

No, kako biste vi i vaša obitelj ostali zdravi cijelog ljeta, osim prijeko potrebnog odmora, povedite računa te skrbite i za svoje tijelo iznutra. Kako bismo vam olakšali posao i skratili vrijeme u potrazi za proizvodima Ljekarnik je za vas pripremio od svega pomalo.

Snizili smo cijene proizvodima idućih brandova: 

 

No, to nije sve! Ljekarnik u srpnju nastavlja s akcijama iz lipnja pa su tako i dalje na popustu idući proizvodi:

FolicPlus 20 kapsula 1+1 Gratis

Herbafast fiber 200 g 1+1 GRATIS

Herbiko Američka brusnica 20 kapsula 1+1 Gratis

Herbiko Arteroprotect 20 kapsula 1+1 Gratis

Zona vital Citribalans kapsule 1+1 Gratis

Od nedavno smo uveli BESPLATNU POŠTARINU na sve proizvode s isporukom od 3 do 4 radnih dana bez obzira na iznos narudžbe ili uz nadoplatu u roku 1-2 radna dana.

Ljekarnik vam želi ugodno, toplo i dugo ljeto!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.