Tri su biljna sastojka za čvrstu i snažnu ‘vitalnost’

3 biljna sastojka za pomoć kod erektilne disfunkcije
Više od 150 milijuna muškaraca diljem svijeta pati od poremećaja erekcije. Prvi korak u njezinu liječenju je potražiti stručnu pomoć, istražiti moguće uzroke poremećaja te provjeriti koncentraciju testosterona, muškog spolnog hormona u krvi. Nakon toga, nije loše zaviriti u izlog top biljaka za čvrstu i jaču ‘vitalnosti’. 
Poremećaj spolne funkcije u kojoj muškarac ne može postići ni održati erekciju dovoljne čvrstoće za spolni čin naziva se erektilna disfunkcija (ED). Učestalost erektilne disfunkcije veća je u starijoj dobi. Smatra se da oko 150 milijuna muškaraca u svijetu ima ovaj poremećaj. ED je česta posljedica oštećenja krvožilnog, živčanog i hormonalnog sustava organizma. Javlja se, također, kao nuspojava primjene nekih lijekova i pri poteškoćama psihološke naravi i u ovisnika.
No postoje biljni sastojci u komplementarnoj medicini koji mogu pomoći u seksualnoj želji i funkciji. Danas su muškarcima široko dostupni prirpavci s ekstraktima biljaka za koje se vjeruje da povećavaju seksualnu želju, potiču erekciju te istovremeno potpomažu zdravlje prostate. Osim što određene biljke imaju znanstveno dokazanu učinkovitost, ne nose sa sobom ozbiljnije nuspojave što ih čini vrlo popularnim odabirom među muškom populacijom pogođenom nekim oblikom erektilne disfunkcije.

Izdvajamo top biljke za jačanje libida i potencije:

Babin zub (Tribulus terrestris)

Iako se biljka babin zub (lat. Tribulus terrestris) smatra štetnim korovom u SAD-u i Australiji, na široko se koristi kod povećanja seksualne želje i kod muškaraca i kod žena, kao i kod erektilne disfunkcije kod muškarca.

Tribulus terrestris je biljka iz Ayurvede koja se najviše preporuča za zdravlje muškarca uključujući spolnu zrelost i vitalnost i naročito prema kardiovaskularnom i urogenitalnom zdravlju. Čest je dodatak za poboljšanje svojstva libida i svojstva za jačanje testosterona.

Dok nije točno poznato kako tribulus točno radi, poznato je da pojačava gustoću androgenog receptora u mozgu što može pojačati svojstva androgena. Specifična komponenta tribulosin, čini se da ima potencijalno učinkovita kardiozaštitna svojstva.

U tradicionalnoj kineskoj medicini i indijskoj ajurvedskoj praksi babin zub ima dugu povijest upotrebe. Biljka je poznata i pod nazivima Đavolji trn, Đavolje trepavice. Babin zub kao afrodizijak je veoma moćno sredstvo. Regulira proizvodnju testosterona, povećava fizičku snagu i izdržljivost, reducira erektilnu dusfunkciju, povećava plodnost kod muškarca i proizvodnju spermatozoida.

Ginseng (Panax ginseng)

Postoje neki rani dokazi da ginseng može privremeno i skromno poboljšati koncentraciju i učenje. U nekim studijama mentalnih izvedbi, ginseng se kombinira s ginkgom.

Ginseng se proučavao i kao način da se poboljša raspoloženje i pojača izdržljivost kao i kod liječenja raka, bolesti srca, umora, erektilne disfunkcije… Prethodno provedena ispitivanja dokazala su da ginsenozidi povisuju sintezu (NO) molekule, a upravo NO ima značajnu ulogu u erekciji jer opušta glatku muskulaturu. Ginsenozidi također blokiraju unos kalcija u glatku muskulaturu što se smatra osnovnim mehanizmom djelovanja ginsenga kod erektilne disfunkcije.

Zlatni korijen (Rhodiola rosea)

Sastojak Rhodiola istovremeno djeluje kao afrodizijak, povećava libido i krijepi otpornost organizma. Višegodišnja biljka koja raste u arktičkim regijama svijeta Rodiola može potaknuti seksualnu želju kod muškaraca i žena. Moguće je, iako je potrebno napraviti više studija, da može pomoći kod prerane ejakulacije.

Iako se ne zna kako biljka točno poboljšava seksualnost, vjerojatno je da radi na dopaminskom sustavu u mozgu koji je veoma važan za seksualno funkcioniranje i libido.

Rodiola ima blagotvorne učinke u poboljšavanju seksualne funkcije. Poboljšava zadovoljstvo, ugodu, erekcije i odgovor na orgazam.

Alpha Strong

alpha strong

Alpha Strong je novi preparat s jedinstvenom kombinacijom biljnih ekstrakata namijenjen snažnom podizanju vitalnosti muškarca.

Alpha Strong temeljen je na pomno razrađenoj i unikatnoj biljnoj formuli bez kemijskih dodataka.

  • snažno podiže ‘vitalnost’ muškarca
  • trenutno djelovanje (već unutar 15 do 20 minuta)
  • jedna tableta djeluje od 4 do 6 sati

Alpha Strong se ne preporučuje osobama mlađim od 18 godina.

100% prirodno

Alpha Strong je preparat s revolucionarnom i jedinstvenom kombinacijom biljnih ekstrakata namijenjen poticanju snažne vitalnosti svakog muškarca.

Svaka tableta sadrži isključivo 100% prirodne sastojke, bez kemijskih dodataka, dodanih šećera ili umjetnih boja.

Alpha Strong dostupan je u svim ljekarnama bez recepta i u našem web shopu Ljekarnik.hr ili u maloprodajnoj trgovini Vlaška 78.

One thought on “Tri su biljna sastojka za čvrstu i snažnu ‘vitalnost’

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.