Sačuvajte zdravlje i ljepotu svojih zubi

zdravlje i ljepota zubi uz mineral zeolit

Zeolit je certificiran za dentalnu i oralnu primjenu. Koristi se za njegu zubi i usne šupljine. Pomaže u spriječavanju nastanka karijesa, plaka i bolesti desni, jača caklinu i osvježava dah, a prema nekim tvrdnjama djeluje i bakteriostatski.

Zeolit je silikatni mineral s visokim udjelom klinoptilolita, a pripada velikoj zeolitnoj grupi pod nazivom Heulandite. Ovi su se minerali formirali prije milijune i milijune godina kao rezultat vulkanskih stijena i pepela izloženim vrlo visokom tlaku i temperaturama koje je ušlo u interakciju s alkalnim podzemnim vodama.

Prirodno, zeolit se nalazi u bijeloj, zelenoj, ružičastoj, sivoj, plavičastoj, svijetlo žutoj boji.

Zdravstvene prednosti zeolita

Zeolit ima jedinstvenu sposobnost upijanja radijacije i štetnih čestica iz okoliša. U dodacima prehrani upotrebljavaju ga ljudi zaposleni u industrijama gdje postoji rizik od izloženosti zračenju.

Studija japanskog znanstvenika

Japanski sveučilišni profesor 2011. godine izumio je puder koji upija radijaciju za koji vjeruje da je vrlo učinkovit na elektrani Fukushima Daichi u Japanu koju je pogodila snažna nuklearna katastrofa.

Radioaktivni puder znanstvenika Tomihise Ohte sadrži mješavinu minerala uključujući zeolit, za koji se tvrdi da sakuplja radijaciju u vodi i upija izotope cezija, joda i stroncija.

Znanstvenik je eksperiment proveo s kolegom kemičarem, a pokazao je da 1.5 grama rastopljenih u deset miligrama vode gotovo u potpunosti upija čestice cezija. Koncentrat, tvrde znanstvenici, može izolirati radioaktivne čestice joda i stroncija iz vode.

Zeodent prah

zeodent

Zeodent je sofisticirani proizvod 21. stoljeća dobiven složenim fizikalnim postupkom prerade zeolita a djeluje principom ioanske razmjene i održavanja optimalnog pH na zubima. Prah je izvrstan za dentalnu i oralnu namjenu, a zdravstvena ispravnost proizvoda ovjerena je i potvrđena u Hrvatskoj i u svijetu.

Kada se koristi?

Zeodent prah za zube od 100% aktiviranog zeolita, certificiran za dentalnu i oralnu primjenu. Koristi se za njegu zubi i usne šupljine. Pomaže u spriječavanju nastanka karijesa, plaka i bolesti desni, jača caklinu i osvježava dah, a prema nekim tvrdnjama i bakteriostatski.

Zeodent prah se može progutati. Ne sadržava Fluor. Zeodent ima odobrenje Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za svakodnevnu upotrebu, bez ograničenja, pa ga mogu koristiti i djeca.

Način upotrebe

Navlaženu zubnu četku uroniti u zubni prah i oprati zube na uobičajeni način.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.