Dođite na dobrotvorni koncert Mozartine i gosti ove nedjelje

mozartine i gosti sve za nju

Mozartine i gosti Neno Belan, TBF, Ivan Dečak i Davor Gobac u Lisinskom 5. lipnja: kupite karte za nedjeljni dobrotvorni koncert i pružite podršku oboljelima od raka dojke.

Dobrotvornim koncertom zbora Mozartine i gostiju prikupljaju se sredstva za žene oboljele od raka dojke u organizaciji udruge SVE za NJU.

Popularne Mozartine dobrotvorno u Lisinskom

Nakon uspješnih ovogodišnjih koncerata u Chicagu, Napervilleu, Grand Havenu, Detroitu, Bostonu, New Yorku i Newarku zbor Mozartine izvest će dobrotvorni koncert u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u nedjelju.

Djevojački zbor Mozartine svojim djelovanjem zborsko pjevanje stavlja u novu dimenziju, a obradama pop-rock skladbi skupa s renomiranim hrvatskim pjevačima publici donosi jedno sasvim novo iskustvo glazbe. Svojim izvedbama Mozartine su već osvojile srca publike diljem zemlje, ali i šire.

Mozartine i gosti skupa protiv raka

Prepoznatljiv zbor svojstven po jedinstvenim obradama i zajedno sa svojim gostima, istaknutim hrvatskim estradnim umjetnicima, zasigurno će kao i svaki puta do sada publici pružiti jedinstveni doživljaj glazbe.

Mozartinama će se pridružiti orkestar Acoustic project, zborovi Bachovine, Schubertine, Vivaldine, Chopinine, Papandopuline, mini Papandopuline te gosti Neno Belan, Saša, Mladen i Luka iz TBF-a, Ivan Dečak i Davor Gobac.

Karte su u prodaji na mrežnim stranicama KD Lisinski  i u sustavu Ulaznice.hr, a sva sredstva od prodaje karata namijenjena su udruzi SVE za NJU – Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka, njihovih obitelji i prijatelja.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.