Perskindol: Opustite mišiće prije i nakon aktivnosti, 30 % popusta

Akcija povodom trećeg rođendana web trgovine Ljekarnik.hr, bliži se svom kraju. Svaki smo dan, od početka naše akcije, predstavili po jedan novi brand iz našeg izloga kako biste se upoznali s kozmetičkim kućama i dodacima prehrani. Danas je na redu Perskindol. 

Na akciji smo snizili cijene gotovo 700 proizvoda prirodne kozmetike, dodataka prehrani i ostalih proizvoda za zdravlje i do 30 %.

Svakoga dana, od početka akcije, predstavili smo vam po jedan brand iz naše bogate palete brandova, a za danas smo pripremili kozmetiku Perskindol.

Perskindol dolazi iz švicarske obitelji proizvoda s dugom tradicijom. Proizvodi sadrže kvalitetne prirodne sastojke s neprocjenjivim učinkovitim djelovanjem.

Grije, a hladi

Active linija ima jedinstveno dvostruko djelovanje (hlađenje-grijanje). Na početku je prisutno intenzivno hlađenje, koje zatim prelazi u ugodno zagrijavanje.

Cool linija omogućava osjećaj intenzivnog hlađenja. Zbog posebno odabranih eteričnih ulja, prisutan je i dodatan aromaterapijski učinak.

Glavni sastojak Perskindola je mentol

Mentol u gelovima i kremama, koji se nanose na kožu, stimulira kožne receptore za hladno. To omogućava osjećaj hlađenja kod dodira s kožom. Stimulacija receptora daje osjećaj hlađenja, dok se stvarna temperatura kože ne promijeni. Uz učinak hlađenja, mentol ima i analgetsko djelovanje.

perskindol fotka

To djelovanje odvija se na dva načina: vezanjem na receptore za bol u koži se zamaskira osjećaj boli, a vezanjem na receptore koji nisu osjetljivi na bol (receptore za hladno) daje osjećaj hlađenja i time skrene pozornost.

Mentol djeluje i na prohodnost žila. Na početku uzrokuje sužavanje žila i manji protok krvi te posljedično kod ozljeda smanjuje oticanje ozlijeđenog tkiva. Nakon tog prvog učinka slijedi proširivanje žila i time povećanje protoka krvi. Obnavljanje ozlijeđenog tkiva je ubrzano.

Mentol je često sastojak u gelovima koji su namijenjeni za lokalno ublažavanje boli. Kolekcija sadrži: 

Perskindol Active Gel

perskindol aktiv gel

 

Perskindol Active Sprey

 

Perskindol Cool Gel

cool gel

PERSKINDOL proizvodi mogu se koristiti svakodnevno, nanositi više puta dnevno, prije i nakon sportskih i drugih fizičkih aktivnosti.

Na idućem popisu su svi brandovi na trenutnoj akciji, a podebljani brandovi su oni koji su već predstavljeni na našem portalu Lijecnik.hr.

Almagea, Alva, Aminogenesis, Andropharma Vigor, Apivita, Bioclin, Biofarm, BioGaia, Dr.Brandt, Dr. Organic, Dr. Rath, Eco.kid, Encian, Ewopharma (Femarelle), Farmavita, HUG your life, Johnny OrganicLiquid Sun, Maria Galland, Triptobel, NutrimedicaOlimp Labs, Perskindol, PharmaS, Q-LabosSubanSwanson.

Ne zaboravite da svaki naš kupac kroz cijelo trajanje akcije na dar dobiva besplatno ogledalce i poštarinu.

Zavirite na našu bogatu stranicu i pronađite nešto za svoje najdraže i za sebe jer možete dobiti:

  • ogledalca  – besplatna!
  • popuste
  • gratise
  • poklone
  • besplatnu dostavu za sve proizvode

Darujemo BESPLATNU POŠTARINU s isporukom od 3 do 4 radnih dana bez obzira na iznos narudžbe ili uz nadoplatu u roku 1-2 radna dana.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.