Još 3 dana do kraja akcije, jer s vama smo do nedjelje

Dragi naši klijenti i vjerni čitatelji, deveti je dan akcije na izmaku, petak je i u nedjelju je gotovo s darivanjem. Darivanjem barem ovoga tipa, u ovako opsežnoj akciji. 

Posljednjih deset dana predstavili smo vam i upoznali vas s mnogim našim brandovima iz web trgovine Ljekarnik.hr, od ukupno tridesetak brandova s gotovo 700 proizvoda koji su trenutno na našoj akciji.

Na našoj se akciji našlo za svakoga ponešto – od kozmetike i dodataka prehrani. Svoje je mjesto u našoj trgovini pronašla kozmetika za djecu Eco.Kid, sjajna grčka prirodna kozmetike iz Hipokratova vrta APIVITA, od senzualne Alve do luksuzne Marie Gallland, američke i francuske kozmetičke inovacije kao i sjajan pomagač kod sporta Perskindol.

No, naša akcija još nije gotova i, ako već niste, navratite i vi – jer svi su pozvani.

Ako ste novi, znajte da je svaki naš kupac proteklih dana na dar dobio besplatno ogledalce i poštarinu što vrijedi za svakog kupca do nedjelje. 

Stoga, nije kasno i zavirite i Vi na našu bogatu stranicu i pronađite nešto za svoje najdraže i za sebe jer možete dobiti:

  • ogledalca  – besplatna!
  • popuste
  • gratise
  • poklone
  • besplatnu dostavu za sve proizvode

Darujemo BESPLATNU POŠTARINU s isporukom od 3 do 4 radnih dana bez obzira na iznos narudžbe ili uz nadoplatu u roku 1-2 radna dana.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.