APIVITA: Holistički Hipokratov pristup ljepoti, zdravlju i dobrobiti

Prirodna kozmetika inspirirana moći pčela, čuvarica života i prirodnoga svijeta, te njihovim čudotvornim produktima  – jedna riječ: APIVITA. Proizvode APIVITA u svom asortimanu drži i web trgovina Ljekarnik.hr kao i naše, novo otvoreno maloprodajno mjesto. 

Najavili smo da smo snizili cijene preko 600 proizvoda brandova kozmetike, dodataka prehrani i ostalih proizvoda za zdravlje i vitalnost i do 30 %.! Zavirite u našu bogatu stranicu Ljekarnik.hr i pronađite nešto za svoje najdraže i za sebe jer možete dobiti:

  • ogledalca  – besplatna!
  • popuste
  • gratise
  • poklone
  • besplatnu dostavu za sve proizvode

APIVITA  – holistički, Hipokratov pristup ljepoti, zdravlju i dobrobiti sa znanstvenim znanjem i potporom.

Sve je počelo u farmaciji

1972., utemeljitelji APIVITE, Nikos i Niki Kousiana, dva mlada farmaceuta, inspirirani bioraznovrsnosti pčela grčke prirode i holističkim pristupom oca medicine Hipokrata prema zdravlju, ljepoti i dobrobiti, zajedno su stvorili svoju prvu prirodnu kozmtiku upotrijebivši nusproizvode pčela i ekstrakte biljaka.

Nekoliko godina kasnije, 1979. kreirali su APIVITU. Ime je izvedenica latinske riječi Apis (pčela) i Vita (život) i znači ‘život pčela’ – ime reflektira filozofiju kompanije koja, baš poput organizma pčele, nikada ne prestaje kreirati vrijednosti: Vrijednosti za društvo, za prirodan okoliš i za ekonomiju.

Danas, APIVITA je kompanija sa snažnom filozofijom, vrijednostima, društvenom odgovornosti, naslijeđem i inovativnim pogledom. APIVITA je razvila i etablirala preko 300 prirodnih, učinkovitih i holističkih proizvoda za lice, tijelo i kosu, formuliranih nusproizvodima pčela visoke nutritivne vrijednosti, ekstraktima grčkih biljaka i čistih esencijalnih ulja, kao i mnogih zelenih inovacija i patenata.

APIVITA je način života

Prirodni kozmetički proizvodi obogaćeni propolisom, medom i pčelinjim voskom, ekstraktima biljaka iz bogate grčke flore te organskim eteričnim uljima. Pronađite svoj sklad s prirodom i odaberite proizvode iz bogate palete u web trgovini Ljekarnik.hr te maloprodajnom mjestu Vlaška 78.

Oblik:

Područje primjene:

Vrsta korisnika:

Vrsta kože ili kose:

 Alergeni:

Djelatne tvari:

Svaki naš kupac, do kraja akcije, koja traje do 17. travnja, na dar dobiva besplatno ogledalce i poštarinu.

Darujemo BESPLATNU POŠTARINU s isporukom od 3 do 4 radna dana, bez obzira na iznos narudžbe ili uz nadoplatu u roku 1-2 radna dana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.