Slavite s nama: Pratite Ljekarnik idućih dana, spremamo vam gomilu iznenađenja!

‘Oni su mali, ali su veliki, odnosno, hoću reći, nisu više mali, ali su dosta veliki da ne budu mali, rečenica je iz špice legendarne zagrebačke serije ‘Smogovci’, a u njezinoj bezvremenosti ogledamo se i mi – web shop Ljekarnik.hr

Zašto? Zato što nam je rođendan! Rođendan koji označava točku u kojoj nismo više mali, ali smo dosta veliki da ne budemo mali. Razumijete što hoćemo reć’?

No, obzirom da iznenađenje ne bi bilo iznenađenje u slučaju da otkrijemo baš sve što smo spremili, morat ćete biti s nama idućih dana. Za vas, dragi čitatelji i vjerni kupci, koji vrijedno pratite naše stranice, angažman i predanost će se, sigurni smo, isplatiti jer imamo još jedan sjajan povod za darivanje i puno lijepih iznenađenja za vas te krasne uštede i pogodnosti na naše brendove i proizvode, uz sjajne:

  • popuste
  • poklone
  • gratise

Posljednjih godina (?) polako i stabilno rastemo, i uz vašu pomoć, u stanju smo vam danas pružiti vam proizvode kako bi vaš organizam uz uravnoteženu prehranu bio još zdraviji i vitalniji. Stoga, pratite naše profile na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Google+ na kojima ćemo ažurirati informacije o proizvodima i kolekcijama te držite oči širom zatvorene, pardon otvorene!

Naš rođendan pada isti dan kao i Svjetski dan zdravlja koji je ove godine posvećen – dijabetesu. Glavni je cilj ovogodišnjeg Svjetskog dana zdravlja podići svjesnost o ovoj bolesti, naročito u zemljama s niskim i srednjim primanjima. Svake godine, 1.5 milijuna smrti direktna je posljedica dijabetesa. 9 % odraslih u svijetu ima dijabetes, a 90 % ljudi s dijabetesom na svijetu ima dijabetes tipa 2.

Cijeli tim Ljekarnika nada se da će, uz vas, još dugo širiti znanje, nesebično s vama dijeliti nove tehnologije i znanstvena otkrića koja možete pronaći na policama naše web trgovine i portala Lijecnik.hr.

Dragi naši vjerni pratitelji, hvala što ste s nama.

Proslava počinje u četvrtak 7. travnja. Jeste li spremni?

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.