DM povukao pločice ‘DAS Gesunde PLUS’ iz hrvatskih prodavaonica

Trgovački lanac dm drogerie-markt objavio je kako je iz predostrožnosti povukao proizvod 'DAS gesunde PLUS' pločice s okusom keksa i slatkog vrhnja.

Trgovački lanac dm drogerie-markt objavio je kako je iz predostrožnosti povukao proizvod ‘DAS gesunde PLUS’ pločice s okusom keksa i slatkog vrhnja jer je u pojedinim pakiranjima proizvođač tih pločica pronašao dijelove četki za čišćenje proizvodnog pogona.

Kako se navodi u priopćenju tvrtke dm Hrvatska, dm je iz predostrožnosti povukao proizvod DAS gesunde PLUS pločica s okusom keksa i slatkog vrhnja u pakiranju od 45 grama, s rokom trajanja kolovoz, rujan, listopad, studeni i prosinac 2016., upozorava dm na svojim stranicama.

‘U pojedinim pakiranjima proizvođač DAS gesunde PLUS pločica je utvrdio prisutnost dijelova četki za čišćenje proizvodnog pogona koji nisu sastavni dio proizvoda’, ističu iz dm-a.

Iz tog trgovačkog lanca mole kupce da provjere jesu li kupili spomenuti proizvod te kupci koji su ga kupili mole da ga ne konzumiraju nego ga vrate u najbližu prodavaonicu dm-a gdje će im biti osiguran povrat novca.

‘dm Hrvatska nije zaprimio prigovore kupaca, a s ciljem da osigura najvišu sigurnost proizvoda i kupaca u svojim prodavaonicama, dm ovim putem izvještava javnost o povlačenju i opozivu proizvoda’, navodi se u priopćenju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.