Trudnoća: Očuvajte svoju kožu prirodnom kozmetikom Lekovita

Raste vam trbuh i pripremate se za porod? Tijekom trudnoće cijelo tijelo se mijenja. Dok brinete o bebi kroz svoju prehranu i borite se sa podivljalim hormonima, ne zaboravite na naš najveći organ – kožu. Koža u trudnoći nosi poseban teret izuzetno brzog širenja i tendencije da uzrokuje strije. Stoga koža u trudnoći zahtjeva posebnu pažnju. Dok vi mislite na dobrobit Vaše bebice, ima netko tko misli na potrebe Vaše kože umjesto Vas. Slovenska farmaceutska tvrtka Lekos iz Ljubljane svojom je bogatom paletom proizvoda svoj kozmetički program, među ostalim, usmjerila upravo na trudnicebebe.

Pod sloganom ‘mudrosti prirode’ u liniji Lekovita i Lekobeba registrirana su 33 proizvoda koja nastoje pružiti sigurne i kvalitetne proizvode. Lekovit i dječja linija Lekobeba su među proizvodima koji ne mijenjaju fiziologiju kože, a svojim hranjivim tvarima i vlagom prirodnog podrijetla vraćaju koži ravnotežu stimulirajući prirodne procese regeneracije i zaštite. Kozmetika prati ritam bioloških procesa kože, ne uzrokuje ovisnost kože o sastojcima u proizvodima te potiče kožu da proizvodi svoje strukturne komponente. To jača otpornost kože na vanjske čimbenike i zadržava svoju vlagu, čvrstoću i sjaj.
Biljni ekstrakti, biljna ulja, masti i voskovi štite kožu od negativnih vanjskih utjecaja te potiču prirodne metaboličke procese kao što je prozivodnja kolagena i elastinskih vlakana.

Proizvodi Lekovit imaju visok sadržaj aktivnih tvari prirodnog podrijetla. To uključuje biljne ekstrakte, ulja i masti i voskove. Sastojci su pod nadzorom ovlaštenih laboratorija dobavljača i ispunjavaju sve potrebne standarde kozmetičke i farmaceutske dobre proizvođačke prakse. Proizvodi Lekovit ne sadrže parabene, silikone, fenoksietanolov, sintetička bojila, parfeme i životinjske materijale (osim ribljeg ulja). Mirisom su neutralni.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]Do kraja srpnja 2015. godine traje promocija Lekovita proizvoda s 25% popusta i besplatne testere uz naružbe.[/box]